BANANPANDEKAGER

Lægernes hemmelighed: mulig kur mod cancer!

Billedet lånt fra artikel

Billedet lånt fra artikel

Dette indlæg er en del anderledes end hvad jeg plejer at lave, men jeg synes det var vigtigt at sprede budskabet om denne nye mulige kur mod cancer.

(Vil gøre opmærksom på, at jeg kun har oversat artiklen og synes det virkede spændende)

Nye undersøgelser har vist, at blandingen mellem citron og natron, har en helbredende virkning mod cancer.

Det du skal bruge er 2 skiver økologiske citroner, som presses ned i et glas vand, som har tilsat 1tsk. natron.
Blandingen skal indtages to gange om dagen i 3-6mdr.  alt efter behov >> indtages til måltider, da blandingen kan være hård mod maven.

En af grundende til at dette virker, er fordi cancer celler ikke kan leve i et basisk miljø.

Talrige undersøgelser har vist anti-cancer egenskaber hos citronen.
Citronen giver også andre fordele, herunder dens stærke magt i behandling cyste og tumorer.

Citroner har magt til at helbrede kræft, i det, at det er blevet testet på alle kræfttyper. Tilføjelse natron gør det endnu mere magtfulde, fordi natron bringer pH til normalt niveau.

Citroner har også potent antimikrobiel virkning i behandling af bakterie-og svampeinfektioner. Det er effektivt i kampen mod interne parasitter, og det regulerer blodtrykket . Lemon er til gavn for nervesystemet samt – det er en stærk antidepressiv, reducere stress og beroligende nerve kriser.

En af de største lægemiddel producenter hævder, at 20 laboratorieforsøg, gennemført siden 1970 indtil for nylig, viste, at:

Citroner ødelægger kræftcellerne i 12 kræfttyper. Det forhindrer metastase af kræftceller, og det er 10 000 stærkere end stoffer som Adriamycin, kemoterapi og narkotiske produkter.

Hvad er mere interessant er det faktum, at kombinationen af citron ekstrakt og natron ødelægger kræftcellerne alene, uden at skade raske celler og væv.

Forsøgene har vist, at patienter diagnosticeret med kræft bør drikke citronsaft og en teskefuld natron . Denne behandling kan ikke helbrede de katastrofale bivirkninger af kemoterapi.

Den bedste måde at være sikker på, at citroner er økologiske, uden nogen kemikalier, der anvendes, er at dyrke denne frugt i din egen have eller i en krukke. Økologiske citroner er 100 gange mere effektiv end citroner dyrket med kunstgødning og behandlet med kemikalier.

Vidnesbyrd om natriumhydrogencarbonat (natron) af Dr. Sircus

De følgende vidnesbyrd fra bikarbonat bog fremhæve bikarbonat anvendelse som smertestillende:

“Efter at have lidt i 4 timer med lang blændende hovedpine for hvilke intet jeg tog bragte nogen lettelse, jeg forsøgte natriumbicarbonat (natron), 1 tsk blandes i et glas vand. Inden for et par korte minutter, jeg kunne føle hovedpine klinge og inden for en time det var helt lettet! Jeg prøvede det igen, når en anden hovedpine opstod, og det virkede lige så mirakuløst. “

“Dette er den bedste smertestillende af alle dem, jeg har forsøgt. Jeg er forbløffet over, at noget så simpelt ville være så potent! Jeg har ikke oversteget 7 om dagen; men ønsker jeg kunne. Det tager smerten væk i ca 2 timer. Intet synes at arbejde mere end 2 timer ad gangen. “

Min far var en dyrlæge, og så langt tilbage som jeg kan huske (jeg blev født i 1938, så min hukommelse går tilbage til måske 1943) , at han ville tage natriumbicarbonat opløst i et glas varmt vand, når han følte en forkølelse var på vej. Jeg kan ikke huske ham nogensinde at han har haft en forkølelse.

Han ville behandle mine forkølelsessymptomer samme og jeg reagerede lige så godt. Han behandlede også husdyr for forskellige sygdomme med natriumbicarbonat (natron) via en gastrisk slange og de kom hurtigt. Så jeg har kendt om fordelene ved natriumhydrogencarbonat fra tidlig barndom til. Glad for at se, at dens fordele bliver mere udbredt kapret. Selv om min far var læge af veterinærmedicin, der undertiden omtales han til sig selv som en MD (Mule Doctor).

Dr. David B Winter, DO

Kilde:
Dr. Mark Sircus, Ac., OMD, DM (P)
Direktør International Medical Veritas Association
Doctor of Oriental og Pastoral Medicine

Oversat fra artiklen her

Bid mærke i hvad der står nederst i artiklen.
Dette er ikke tænkt som medicinsk eller juridsk rådgivning. Beslutninger omkring sundhed bør ske i samråd med en kompetent læge.

Dette er blot en mulighed og dertil ikke sagt, at det virker 🙂

60

 • Monica

  Det er overordnet god information, Men, du bør søge mere Info.. En ting er at drikke et glas natronvand, som der tilsyneladende ikke er nogle bivirkninger ved, en anden ting er at hvis ikke livsstilen omlægges sådan at man ikke indtager fødevarer der omdannes til syrer i kroppen så er man lige vidt..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Som skrevet, så har jeg blot oversat denne mands artikel, da jeg synes det var vigtigt at andre fik det at vide. Men god observation 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenn Seidelin

  Er meget positiv mht denne kur,blot undrer jeg mig lidt over dette: Hvis man ønsker,at kroppen skal være mere basisk,hvorfor så citronen ?!?! Men prøver det da,og finder måske forklaringen senere.Hvis maven tåler det,no harm done 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja jeg kan godt se hvad du mener der. Men igen, har blot oversat fra teksten.. Og ja, er selv en åben person og står man i situtationen er jeg næsten sikker på at man vil prøve lidt af hvert for at få det til at forsvinde. 🙂
   Kh. Emma ♥︎

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christel Durup

   Hej 🙂
   Citroner er sure, men de har en basisk virkning på kroppen, faktisk er citroner en af de mest basisk dannende fødevarer, så den er god nok… 😉

   Mvh Christel

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg forstår det sådan: Citronen har en god og en dårlig egenskab i denne sammenhæng. ‘Sur’ er den dårlige. Den ophæves med natron. Giver det mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Dunager

   Citron danner base og f.eks. syltetøj danner syre, nemt at huske ik`?
   Mvh Hanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Dunager

   Hej Jan. Jeg har haft held med at kurere en ondartet håndeksem ved at ændre hudens ph-værdi. Det gjorde jeg ved at gnide æbleeddike ind i hænderne inden sengetid. Det svier i starten – men det hjalp.
   Mvh Hanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor dejligt at høre! Det er så smart at man kan bruge naturlige produkter til at kurere sygdomme eller irritationer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jacob Kvist

   Citron er ikke sur, når man snakker syre – base balance. Den er sur i smagen, men det har intet med syre base af gøre. Citron er basisk, så natron og citron er begge 2 stærke baser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Grete

   Citronsyren plus mavesyre er = base.
   Alle “livsstils sygdomme” opstår og trives kun i for surt miljø. Derfor er det bedste man kan gøre at leve efter “syre / base” kost.Det er ikke godt at tage Natron for tæt på spisetid, da maden skal bruge mavesaftens syrlighed til at omsætte maden.Så mellem måltiderne er fint.Man kan skifte citron ud med Ahornsirup,og tage syreneutrale C-vitaminer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • birgitha

   Du skal tænke at sukker danner syre og jo mere surt det er des mere basisk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Worm von Linstow

  Kære Emma,

  Jeg har selv startet på en natriumkur, hvor jeg har købt noget almindeligt Natron i Døgn Netto. Og det har virket helt fantastisk. Alle kræftsymptomerne forsvandt. Dog har jeg også haft nogle bivirkninger som har bestået af kvalme, hovedpine, allergi, lette influenza symptomer uden feber etc.
  Jeg har også blandet det op med citron og almindelig salt som der anbefales. Samtidig har jeg også sørget for at drikke rigeligt med andre former for væske for at undgå dehydrering. :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det dejligt at høre at den virker. Men har/havde du kræft? For kunne da ikke forestille mig at den fjernede det, eller er det bare symptomerne, for er nemlig selv blevet lidt i tvivl om, at det virkelig kan være SÅ let at fjerne det?
   Men er glad for at det kunne har haft sådan nogle små bivirkninger, kunne forestille mig at det er milde bivirkninger ved siden af smerten kræften forårsager? 🙂
   Kh. Emma ♥︎

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi there Dear, are you actually visiting this website on a regular basis,
  if so then you will absolutely obtain good knowledge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Så vidt jeg ved, virker frugt og grønt (også citron!) basisk på kroppen – syre dannes af kød, fedt, sukker osv. Så selvom vi forbinder citron med syre, hænger det meget godt sammen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan pederse

  Hej Emma. Det er med stor nysgerrighed, jeg læser dette, og det får mig til at spekulere på, om det ville kunne tage en aggressiv håndeksem, jeg har pådraget mig, da det jo absolut må have noget med vores hudceller eller enzymer at gøre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jan.
   Jeg tror du skal spørge din læge. Jeg har blot oversat denne artikel af ligeså nysgerrige grunde som dig 🙂 Jeg skal ikke kunne sige om denne løsning virker, men jeg tænkte at man kunne være åben for muligheden, da syre virker basisk på kroppen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Citron virker basisk i kroppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Citroner er modsat smagen ikke syre men basisk – ironisk ik:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  http://hverdagensalmindeligheder.dk/sundhed-citroner/

  Her er vist syre/base svaret i mangler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bioanalytiker

  Dette er på ingen måde en videnskabelig artikel, og citron kan på ingen måde gå ind og fjerne cancer celler i kroppen.
  Der kommer aldrig en kur mod cancer, da cancer er en indre mutation, frembragt af en fejl i celledelingens tidlige stadier. Cancer er utrolig kompleks og varierende alt efter hvilke slags væv cancer cellerne udspringer fra, samt hvor i kroppen mutationen er fundet sted.
  Cancer celler kan overleve i samme omfang som kroppens raske celler – eftersom det er lavet af det samme. Man kan ikke sige, at cancer celler ikke kan tåle et surt miljø, for det kommer meget an på hvilke/hvor canceren finder sted.
  Cancer celler i fx rectum, muterer fra de raske cylinder epithelceller i fx tarmvæggen. Disse ligger lige op ad hinanden. Og alt efter i hvilke stadie mutationen i celledelingen har fundet sted, tåler de forskelligt. Men syren fra at spise en citron, når ikke rundt i kroppen, andet end i tarmsystemet, og bliver faktisk neutraliseret sammen med mavesyren.
  Men held og lykke da.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jørgen Nielsen

   Tak – du fornuftens stemme! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Læge

   Tak for et fornuftigt videnskabeligt indspark i denne debat! Må jeg i samme åndedrag nævne at, hvis vi læger kendte en kur mod kræft som virkede på alle celletyper, som påstået her, ja så ville befolkningen 110% også kende dette, da man som forsker har pligt til at publicere sine resultater. Læs fx de super hemmelige 737 solide videnskabelige artikler på pubmed.com om citrus og cancer inden du påstår, at vi holder en vidunderkur hemmelig. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=citrus+cancer

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var nu mere bare en “fangende” overskrift 😉 Og så en oversat artikel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Zenas

  Det meste frugt er syreholdighed før det indtages, men når det kommer i forbindelse med mundens enzymer ændres de til basisk føde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, det lyder virkelig som en opskrift, der er hård mod maven. Men hvis det virkelig viser sig at være forebyggende over for cancer, så burde man virkelig give det et forsøg! 🙂

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror bestemt heller ikke, at der er særlig lækkert og hård ja. En der kommenterede tidligere har prøvet det og der er bivirkninger om hovedpine, kvalme og svimmelhed, men hun sagde at det virkede. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Det er ikke hårdt for maven. Blandingen af natron+citron svarer grundlæggende til et middel man bruger mod for meget mavesyre (kan ikke lige huske navnet), men det fås på apoteket og også i Irma.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jes

   Læs artiklen. Helbrede, ikke forebygge, stod der. En kur er noget der virker når man først har fået sygdommen, ligesom i kurere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har du helt ret i! Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siliciah

  God viden, det eneste er om du lige gider ændre det med narkotika producenter, det kan vist ikke være det der skal stå??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alt skal prøves, især når det tilsyneladende ikke har bivirkninger. Som f.eks. kemo.
  Min mand gennem mere end 50 år er i dag på endnu et sygehus besøg. Efter lymfekræft med en rimelig høj dosis kemo, mister han nu synet på sit højre øje (i forvejen så han meget lidt med det venstre p.g.a. en blodprop i øjet). Hans fremtidsudsigter er et liv i mørke – grøn stær, men ingen læge vil erkende netop den bivirkning, som ellers for os er indlysende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg ked af at høre Anni, det lyder helt forfærdeligt! En fra en tidligere kommentar har skrevet, at hun prøvede det og der var bivirkninger som kvalme, svimmelhed og hovedpine, men det var alt, og det lod til, at det tilsyneladende havde virket på hende, så ja, alt skal da prøves. Hvis man tager det i moderate mængder, så vil jeg da ikke tro, at det er farligt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • survivewithme

  flot med info, synes det fedt
  håber du vil besøge mig 🙂
  ;http://survivewithme.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kan dette middel godt tages, samtidig med at man modtager kemo ?? Det ødelægger ikke virkningen af kemoen ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Ang kemoterapi og ovenstående “behandling”, tal endelig med den behandlende læge.. C-vitaminer fra bla citrusfrugter kan hæmme virkningen af kemoterapien..
  Er indforstået med at man i krise vil gøre hvad som helt for at få det skidt væk.. Men snak altid med den behandlende læge og få råd og vejledning.

  Vh kemosygeplejersken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline

  Hej:-)
  Det er meget interessant læsning. Er din far stadig dyrlæge? Vil meget gerne i kontakt med ham, hvis han er. Jeg er i en fortvivlet og magtesløs situation, da min kat netop har fået konstateret kræft og kemobehandling desværre er for farligt med et barn i hjemmet.
  Kh
  Eline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Eline,
   Som skrevet i indlægget, er det en oversat artikel, dvs. at manden der har skrevet artiklen, har en far der er dyrlæge og ikke mig. Så kan desværre ikke hjælpe dig.
   Men håber inderligt, at du finder en løsning med katten på bedst vis.
   Kh. Emma

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Højbjerg

  Jeg undrer mig lidt, hvis denne kur er så god så burde der ikke være nogen kræft patienter tilbage, så er alle da blevet raske, det ville være godt for vores samfund, skal lige sige at jeg selv har to kræft patienter i familien mand og søn, og min mand er terminal patient nu men håber da den hjælper nogen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • max

  En tsk natron i et glas vand fjerner halsbrand og oppustethed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Fureby

   Se Carsten Vagn Hansens hjemmeside – søg Radio doktoren.
   Har spist det i årevis ingen bivirkninger hos mig. På apoteket kan man købe lakmus papir, det måler PH i blodet. Skal helst ligge omkring 7. Forsuret krop under 7 – basisk over 7. 7 er det bedste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er rigtigt.

  Vi har set flere personer have stor glæde af denne “kur”

  Syre – Base balancen er vigtigt.
  Vi indtager meget syre i dagligdagen, så derfor kan det være en fordel, at kompenserer, denne ” kur” er een af måderne, at gøre det på.

  Hilsen

  Apunkt.dk og Dansk-Akupunktur.dk

  Vi hjælper gerne med andre naturlige råd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det da værd og prøve og kræft elsker jo det søde miljø i kroppen så lyder da logisk at den ikke kan leve i et surt miljø.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saroya

  Lyder intresant

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helenah Johanne

  Syre og base balance har været kendt i mange år . Så der er hel sikkert noget om snakken . Blot skal man være obs på at har man sart mave – skal man spørge sin læge om råd. Det er altid blevet anbefaldet – At har du for meget mavesyre/ halsbrænd . Er et glas vand med natron – en hurtigt hjælper

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • David Andreasen

  Hej
  Det er en kur medicinalindustrien ikke tjener penge på, derfor anbefaler lægerne den ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arne henriksen

  Herlev har lavet forsøg på prostata patienter hvor de fik citrontabletter 10 gange over daglig dosis og personligt drikker jeg fire citroner dagligt jeg ved ikke om det hjælper men det skader da ikke hilsen Arne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Natron er rigtig god til mange gener. Om det hjælper mod kræft, ved jeg ikke. Men dumt ikke at tage noget. Skade gør det ikke. Jeg tager kun 1/2 trak af gangen i et glas vand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  måske skulle vi helt holde op med at lede efter kræften <3 http://videnskab.dk/krop-sundhed/brystkraeft-forsvinder-af-sig-selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Miermont

  Hej – først om citroner – som er basiske, selvom deres syrlige smag kan indikere det modsatte. Kræftceller kan ikke trives i basiske miljøer. Og til dem der ikke forstår hvorfor der så er kræftpatienter tilbage, når citron er så effektiv – det er fordi ingenting kan stå helt alene. Man kan ikke fylde sig med giftstoffer et helt liv og så tro at man bare kan drikke presset citron – der skal mere til! Læs f.eks. denne bog: “Elsk din lever og lev længere” af Andreas Moritz. Og kære Emma, når man oversætter en artikel, så burde det ikke ligne en Google-oversættelse. Måske skulle du lige pløje den igennem og drysse nogle endelser på ordene og vende dem lidt om osv. Jeg synes personligt at budskaber fulde af fejl har sværere ved at synke ind! Kærlig hilsen Laila

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thomas

   Sikke noget vås, citroner er bestemt ikke basiske…….de har en pH på omkring 3…….så ikke nok med at de ikke er basiske, de er temmelig sure (kemisk set)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis du læste hvad der stod, så står der, at citroner har en basisk effekt på kroppen. Google det eller spørg din læge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seriøst indspark i en debat, der for mange mennesker kan være svær.
  Gamle huske råd har ofte en god effekt. Find en god læge der vil rådgive ud fra patientens tilstand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanks for posting this cool blog. I shared this on Tumblr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi it’ѕ me, I am alѕo visіting this wеb page on a regular basis, thіs website is genuinely plеaѕant and the vіsitors are in fact sharing ⲣleasant thoughts.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BANANPANDEKAGER