VANILJE PANNA COTTA MED JORDBÆR KOMPOT

TOMATSUPPE MED KRYDRET TOPPING

 

Tomatsuppe_1

Vejret er stadig gråt udenfor også selvom vi er i marts måned. Valgte derfor at lave en lækker tomatsuppe med krydret topping, som kunne varme det hele lidt op

Tomatsuppe
• 2-3 store rødløg
• 3 fed hvidløg
• 100 g. soltørrede tomater i olie
• 1 kg. modne tomater
• 8 dl. hønse- eller grøntsagsbouillon
• 4 kviste frisk timian
• 1 tsk. paprika
• salt

Drys
• 50 g. friskrevet parmesan
•  1 tsk. chiliflager
• 4 kviste frisk timian
• 2 spsk. olivenolie

1. Pil rødløg og hvidløgsfed, og hak dem groft. Læg de soltørrede tomater i en gryde sammen med den olie, der hænger ved dem. Varm gryden op, og steg løg, hvidløg og soltørrede tomater i ca. 5 minutter under jævnlig omrøring.

2. Skyl tomaterne. Skær dem i kvarter, og læg dem i den varme gryde. Tilsæt bouillon og timianblade, og lad suppen koge i 15 minutter under låg.

3. Blend suppen med en stavblender, til den er jævn og blank. Smag til med salt.

4. Hæld suppen i skåle, og drys med parmesan, chiliflager og hakkede timianblade. Dryp med lidt olivenolie, og server med godt brød til.

Tips
Servér evt. med et stykke ristet ciabattabrød eller brødcroutoner.

Velbekomme 😉

signature_2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VANILJE PANNA COTTA MED JORDBÆR KOMPOT