SAFTIG RIBBENSSTEG MED GLASEREDE RODFRUGTER

CREMET OSTESUPPE MED PORRER OG BACON CRUNCH

Ostesuppe
I går aftes lavede jeg denne cremede ostesuppe, og den er bare så lækker og nem at gå til!
OSTESUPPE
3 personer
30g smør
2spsk hvedemel
1l. hønse fond
1 pakke buko naturel flødeost
½ pakke buko pikant flødeost
2 porrer, skåret i ringe
1 pakke bacon i tern
2dl. fløde
salt
peber
Først renser du porrerne grundigt for jord, og skærer dem derefter i ringe. (gem lidt)
Find en stor suppegryde, smelt smøret og bland det sammen med melet.
Tilsæt hønsefonden og pisk det sammen. Lad det småkoge i 5-7 minutter under omrøring.
Kom nu flødeosten og pisk det godt ud, til det er helt smeltet ud i suppen.
Tilsæt porrerne simre i 10-15 minutter. Tilsæt herefter fløden og lad de simre yderligere 5 minutter.
Mens suppen simre, finder du en pande og steger bacon.
Smag suppen til med salt og peber.
Læg bacon på noget køkkenrulle, så fedtet bliver opsuget. Hak herefter bacon til crunch og porrer til, og drys det over suppen.
Bon appetit.
(læser fransk, så kunne ikke lade vær) 😉

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAFTIG RIBBENSSTEG MED GLASEREDE RODFRUGTER