FØRSTE FORSØG MED KINESISK MAD
Mmh, hej alle sammen. Håber i har haft en skøn dag!
Har her til aften eksperimenteret lidt med kinesisk mad og det gik overraskende godt. Min kæreste var i hvert fald imponeret 😉
Nå ikke mere snak, nu til opskriften.
Der skal bruges:
1 mørbrad (kebab kan også bruges)
200g bønner (optøet)
500g nudler
2 gulerødder
4 forårsløg
Olivenolie til stegning
Krydderi:
Barbecue
Karry
Soya
Chiliflager
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Varm en wokpande op med olivenolie til stegning. Skær mørbraden i skiver imens panden bliver varm. Når panden er godt varm, tilsættes mørbrad skiverne og varmes hurtigt i 2 minutter.
Brug de 2 minutter på at snitte forårsløg og riv gulerødderne. Når det er gjort tilsættes det og steger for høj varme sammen med kødet i yderligere 2 minutter.
I de 2 minutter sættes en gryde vand i kog. Tilsæt efter de 2 minutter bønnerne. Når vandet koger tilsætter du nudlerne og lader dem koge i 4 minutter. Sæt varmen ned for panden og begynd at krydre mens nudlerne koger. Tilsæt mængderne af krydderi og soya, efter smag og behov. Når nudlerne er færdige blandes de i resten, tilsæt evt. lidt soya efter.
Klar til servering.. Opskriften er til ca. 4 personer.
Ingen kommentarer endnu