VEGETAR RISOTTO

FØRSTE FORSØG MED KINESISK MAD

2014-09-04 18.32.03 copy

Mmh, hej alle sammen. Håber i har haft en skøn dag!

Har her til aften eksperimenteret lidt med kinesisk mad og det gik overraskende godt. Min kæreste var i hvert fald imponeret 😉

Nå ikke mere snak, nu til opskriften.

Der skal bruges:
1 mørbrad (kebab kan også bruges)
200g bønner (optøet)
500g nudler
2 gulerødder
4 forårsløg
Olivenolie til stegning
Krydderi:
Barbecue
Karry
Soya
Chiliflager
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Varm en wokpande op med olivenolie til stegning. Skær mørbraden i skiver imens panden bliver varm. Når panden er godt varm, tilsættes mørbrad skiverne og varmes hurtigt i 2 minutter.
Brug de 2 minutter på at snitte forårsløg og riv gulerødderne. Når det er gjort tilsættes det og steger for høj varme sammen med kødet i yderligere 2 minutter.
I de 2 minutter sættes en gryde vand i kog. Tilsæt efter de 2 minutter bønnerne. Når vandet koger tilsætter du nudlerne og lader dem koge i 4 minutter. Sæt varmen ned for panden og begynd at krydre mens nudlerne koger. Tilsæt mængderne af krydderi og soya, efter smag og behov. Når nudlerne er færdige blandes de i resten, tilsæt evt. lidt soya efter.
Klar til servering.. Opskriften er til ca. 4 personer.

signature_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGETAR RISOTTO