HEALTH SHEPHERDS PIE

TUNFRIKADELLER

Ikke-navngivet

Billede og opskrift fra Arla.dk

Bedre sent end aldrig. Har haft en travl uge, men har nu fundet en lækker lækker opskrift til jer, på nogle sunde tunfrikaldeller. De er testet og de kan varmt anbefaldes. Samtidig er de jo super nemme at lave! 🙂 Er sikker på at de ville få en varm velkomst til en julefrokost.

Opskriften underholde tunfrikadeller til 24 stk.
INDGREDIENSER

  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 2 æg
  • 2 groftrevne zittauerløg
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 2 dl hakket frisk persille
  • 1 tsk. groft salt
  • Fiskkværnet peber
  • 200 g Karolines Køkken®Kvark 1%
  • 1 dl rasp
  • 10 g smør
  • 1 spsk rapsolie

FREMGANGSMÅDE
Hæld vandet fra tunen. Kom den i en skål og rør æg, løg, hvidløg, persille, salt og peber i. Tilsæt kvark og rasp. Rør farsen godt sammen og stil den tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg 12 frikadeller ved jævn varme i ca. 12 min. – vend dem af og til. Steg resten af frikadellerne på samme måde.

Håber i alle har haft en god weekend.

signature_2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEALTH SHEPHERDS PIE