CREMET OSTESUPPE MED PORRER OG BACON CRUNCH

BLOMKÅLSRIS MED PEANUTBUTTERSAUCE

peanutbuttersauce+blomkålsris

Der er intet som peanutbutter. Jeg elsker det simpelthen, sådan et godt stykke ristet franskbrød med peanutbutter og marmelade, uhm. Men bedre end det er da, hvis man også kan få det til aftensmaden.

Jeg fandt en ret fra Madbanditten med peanutbuttersauce, men jeg er desværre ikke fan af så meget fedt og følger ikke lchf, nærmere bare lc, så denne opskrift er inspireret af hendes, dog med mindre fedt, for os som ikke er så meget til det 🙂

Ingredienser
Kylling
400g. kyllingefilet
2spsk olivenolie
2spsk. rød karrypasta

Peanutsauce
4dl. kokosmælk
1/2 limesaft
2spsk. soja
3spsk. peanutbutter
2spsk. olivenolie til stegning
salt og friskkværnet peber

Drys
1 finsnittet forårsløg
1/2 æble skåret i tern
lidt peanuts

Blomkålsris
Blomkålshoved

Fremgangsmåde
Kylling
Kyllingen bliver skåret i tern og stegt på panden i olivenolien.
Tilføj karrypastaen når kyllingen er let stegt.

Peanutsauce
Når kyllingen er stegt tilsættes kokosmælk, soja, limesagt og peanutbutter.
Rør i saucen indtil den får en cremet konsistens.
Smag til med salt og peber.

Drys
Bland dryset sammen og kom det over retten

Blomkålsris
Riv blomkålen i en foodprocessor.
Tilføj kogene vand over det revet blomkål og lad de stå i 4 minutter.
Hæld vandet fra blomkålsrisene i en si
Server i en skål og held peanutsaucen med drys over.

Jeg håber at I nyder retten mindst ligeså meget som mig! God fornøjelse 🙂

signature_3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CREMET OSTESUPPE MED PORRER OG BACON CRUNCH