Klassisk kåldolmer

DIY HÆNGEPLANTE

Jeg er vild med hængeplanter og har dem faktisk næsten over alt. Ja jeg lever nærmest i en jungle. Jeg er bare så vild med det indeklima man får, når man har en masse planter i hjemmet.

Det er efterhånden ved at være umuligt at finde nogle nye forskellige potter, som mine hængeplanter kan hænge i, for ikke at nævne at jeg bliver ved med at punge ud til potter. Jeg er egentlig ret vild med, at man kan se jordet fra planterne, og har en del gennemsigtige krukker med planter i.
Jeg gemmer tit glas fra fx syltede agurker eller rødbeder, hvis jeg nu skulle finde på et eller andet at bruge dem til. Som fx til mine hængeplanter!

Alt du skal bruge er:
– Snor
– Universal lim
– Sylteglas med “spor” til at skrue låg på (for at snoret har noget at “støtte” sig om)

Hvis der stadig er mærkat på glasset, kan du med fordel lægge det i en skål kogende vand, så faldet det af.

Klip en snor på 1,5m. Først putter du lim lige under kanten af “sporet” til skruelåget og vikler derefter det første stykke snor rundt om. Når enderne mødes, binder du dem sammen og fortsætter tilbage igen, hvor du binder den ene ende, sammen med snoren som allerede sidder fast. Du gør nu det samme, med den anden ene af snoren. Du vil nu få to lange “løkker”. Dem binder du nu sammen, og den er nu klar til at hænge op på en krog.

Jeg krydser fingre for at det gav mening. Smid endelig en kommentar 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassisk kåldolmer