SYLTEDE EFTERÅRS RØDBEDER

LÆKKER VARM RAMEN SUPPE MED BEEF

Her til aften lavede jeg denne lækre ramen suppe. En lækker japansk ret, hvor der ingen “regler” er. Du kan proppe i hvad du vil, lidt ligesom en buddha bowl, bare suppe udgaven. Dog tilføjer de fleste et halvt til et helt æg.
Du kan som sagt lave det på din egen måde, det handler bare om at være kreativ. Suppen kan sagtens laves vegetarisk eller med andet kød og andre grøntsager. Dette er blot min vision af hvordan jeg helst vil have min ramen 🙂

Opskriften er til 2 personer

DU SKAL BRUGE:

Ramen nudler (jeg brugte 1/2 pakke ramen nudler)
5 l bouillon (jeg brugte en blanding mellem okse og grøntsagsbouillon)
Enokisvampe
1/2 rød chili
1 gulerød
1 forårsløg
1-2 æg
Lidt spinatblade
1 kvart lime
1 tykstegsbøf

FREMGANGSMÅDE:

1. Sæt bouillon over kog.
2. Skyl grøntsagerne.
3. Sæt vand i kog til æggende og lad dem koge i ca. 7-8 minutter, eller kortere, hvis du vil have dem mere bløde.
4. Steg tykstegsbøffen i på en varm pande, ca. 45 sekunder på hver side.
5. Mens tykstegsbøffen hviler, snitter du grøntsagerne som du ønsker dem.
6. Når bouillonen koger, tilføjer du ramennudlerne og lader dem koge i ca. 2-3 minutter.
7. Hæld nudler og suppe i en skål, skær bøffen i skiver og anret det i tallerkenen, som du foretrækker det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SYLTEDE EFTERÅRS RØDBEDER