PASTA MED CREMET SVAMPESAUCE
Advarsel! Udførelsen af denne opskrift er på eget ansvar!! ….. Fordi den er så lækker at man ikke kan holde igen!! 😀
Jeg elsker simpelthen pasta med en eller anden form for sauce til, som det er ostesauce, flødesauce, tomatsauce, ja det er det hele!
Her er min udgave af den ultimative “pasta med cremet flødesauce”, og jeg kan ligeså godt være ærlig, jeg tog meget mere end det du blot ser på billedet! 😉
Opskriften er til 2 personer – ca. 20 minutter
DU SKAL BRUGE:
1 pakke pastella (eller hvad du lige vil bruge af pasta)
100 g champignoner
30 g smør til stegning
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
250 ml madlavningsfløde (jeg brugte cremefine 7%)
1 tsk sennep (jeg brugte en sød sennep, men dijon kan også bruges, for mere smag)
1 håndfuld persille (gem lidt til pynt)
Salt og peber
FREMGANGSMÅDE:
1. Smelt smør på en varm pande.
2. Skyld champignoner og skær dem i skiver og kom dem på panden.
3. Hak løg og hvidløg og tilsæt dem på panden. Steg indtil champignonerne er lidt gyldne.
4. Tilføj madlavningsfløde og sennep på panden, og lad det simre i 2-3 minutter.
5. Imens det hele simrer, kommer du pastella i kogende vand i 2-3 minutter.
6. Hak persille og kom det i svampesaucen. Smag til med salt og peber.
7. Anret det hele på en tallerken og drys med hakket persille og evt. revet parmesan.
Ingen kommentarer endnu